• Electrifying
    your business

  • Our mission is to understand your mission

  • Peace-of-mind through modularity, quality and safety.

18.03.2020

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Kuluneen viikon aikana koronavirustilanne on kehittynyt maailmalla vakavampaan suuntaan. Moni maa on sulkenut rajansa ja julistanut maahansa poikkeustilan. 

Tässä tilanteessa moni asia saa uudenlaisen merkityksen. Meille työntekijöidemme, yhteistyökumppaneidemme sekä asiakkaidemme turvallisuus on kaikista tärkeintä.

Olemme varautuneet koronaviruksen riskeihin seuraamalla aktiivisesti viranomaisohjeistusta. Tällä hetkellä emme tee asiakaskäyntejä, emmekä vastaanota vierailijaryhmiä, vältämme matkustamista niin koti kuin ulkomaillakin ja hyödynnämme etätyömahdollisuuksia.

Tuotannon osalta pyrimme toimittamaan kaikki toimitukset sovitusti. Rahtiliikenne on ilmoittanut, että se toimii normaalisti joskin viivästyksiin kannatta varautua.

Tulemme tekemään kaikkemme turvataksemme asiakkaidemme projektit myös tämän yhteisen kriisin aikana. Finelcompin koko tiimi on valmiina palvelemaan teitä normaalisti, joten mikäli tarvitset teknistä apua tai tukea suunnitteluun, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. 

Tilannearvio koronan vaikutuksista elää jokainen päivä. Seuraamme tilannetta ja päivitämme viestintää tilanteiden mukaan. Kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä tässä ennenkokemattomassa tilanteessa. Toivotamme kaikille myös jaksamista näiden vallitsevien haasteiden keskellä.

 

Finelcomp Oy

Jukka Aimasmäki, p. 040 3516615    

Pasi Pursiainen, p. 0400 267263    

Sari Metsola, p. 040 6290125    

Sami Koskela, p. 044 3457002« Takaisin