Kolmeen suuntaan modulaarinen rakennejärjestelmä sopii erinomaisesti niin jako-, ohjaus- kuin automaatiokeskusten joustavaan kotelointiin. Kennokeskus voidaan rakentaa yksi- tai kaksipuoliseksi, lähtöyksiköt voivat olla joko kiinteitä tai ulosvedettäviä.

Lataa tuotekortti »

Pienjännitekennokeskukset

Samaan kennokeskukseen voidaan rakentaa sekä vaaka- että pystykiskostoja. Kiskostot voidaan rakentaa mille tahansa korkeudelle, joko keskuksen keski- tai takaosaan. Keskiosaan rakennettu kiskosto mahdollistaa kaksipuoleisen kalustamisen.

Kennokeskuksessa voidaan käyttää sekä pienemmille virroille sopivia F-sarjan tukieristimiä (10x10–10x50 mm) että suurempiin tarpeisiin suunniteltuja E-sarjan tukieristimiä (10x20–10x120 mm). Kiskostojen materiaalina voi olla joko alumiini tai kupari.

Sokkelirakenteeseen voidaan asentaa kaapelikouru koko keskuksen pituudelle tai vaihtoehtoisesti vain haluttujen kenttien kohdalle.

Tyyppitestatut ulosvedettävät lähtöyksiköt on suunniteltu helposti huollettaviksi ja vaihdettaviksi. Ilmastoinnilla ja lukituksella varustetussa kasettirakenteessa on oma lokero kaapeleille sekä kytkennöille.

Mahdollisesta valokaarioikosulusta aiheutuva paine purkautuu turvallisesti avautuvan kattorakenteen avulla.

Ota yhteyttä

Kotimaan myynti

Pasi Pursiainen
myyntipäällikkö, kotimaa
puh. +358 (0)40 026 7263

Kaikki yhteystiedot »

Virtuaalitapaaminen Finelcompin asiantuntijan kanssa

  1. Täytä ja lähetä yhteydenottolomake
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme ajankohdan
  3. Linkki tapaamiseen saapuu sähköpostiisi
  4. Liity tapaamiseen

Yhteystiedot