• Finelcomp yhteistyöhön hiihtäjä Kerttu Niskasen kanssa

Finelcompin sponsorointiyhteistyö perustuu kumppanuuteen, jossa yhdistävänä tekijänä on samanlainen arvopohja. Finelcomp hakee suurta kasvua niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja sponsorointiyhteistyön on tarkoitus tukea tätä tavoitetta. Yhtä tärkeää meille on myös mahdollistaa kumppanimme onnistuminen.

Sponsorointiyhteistyö Kerttu Niskasen kanssa

Kerttu Niskanen on yksi valtakuntamme kovimmista hiihtäjistä ja Finelcompin ensimmäinen yhteistyökumppani urheilun saralla. Meidän ja Kertun yhteinen voima on sitoutumisessa ja arvojen lisäksi meitä yhdistää myös tinkimätön tekeminen tavoitteidemme eteen.

- Laji on eri, mutta arvot samat. Minua ajaa eteenpäin aito intohimo lajiin ja omien rajojen koettelemiseen. Sitähän se kestävyysurheilu pohjimmiltaan on - joku siinä itsensä tiukilla pitämisessä kiehtoo, Kerttu Niskanen vahvistaa.

Nuorten vuoden 2010 MM-kultamitalistin ja aikuisten arvokilpailujen moninkertaisen viestimitalistin tavoitteet tulevalle kaudelle ovat selkeät. Päätähtäin on helmi-maaliskuussa Saksan Oberstdorfissa pidettävissä maailmanmestaruuskilpailuissa, jossa Kerttu tavoittelee ensimmäistä henkilökohtaista aikuisten arvokisamitaliaan. Olemme ylpeitä saadessamme olla hänen taustajoukoissaan, mahdollistamassa Kertun matkaa kohti kisamenestystä.

- Olen todella iloinen tästä sopimuksesta. Ammattiurheilu ei olisi mahdollista ilman henkilökohtaisia yhteistyökumppaneita. Hienointa on, kun yhteistyö syvenee, ja kumppanit elävät hengessä mukana jokaisessa kilpailussa, Niskanen kertoo.

Kertun kuva: Jesse Väänänen