Tule osaksi suomalaista kansainvälistyvää menestystarinaa!

Suomen johtava sähkökeskuskoteloiden valmistaja tarjoaa työpaikan reilulle sadalle ihmiselle Pohjois-Karjalan Outokummussa. Toiminnan kasvaessa tarvitsemme joukkoomme lisää osaavia, motivoituneita ja hyvällä asenteella varustautuneita ihmisiä. Tarjoamme monipuolisia töitä niin metallialan kokeneille konkareille kuin myös uraansa vasta aloitteleville, oppimishaluisille henkilöille. Työyhteisössämme moni onkin kasvanut kisällistä mestariksi.

Haemme tuotantoomme sekä vakituisiin, että määräaikaisiin työsuhteisiin Särmääjiä, Lävistäjiä ja Pintakäsittelijöitä

Haemme tuotantoomme sekä vakituisiin, että määräaikaisiin työsuhteisiin

Kokoonpanija: Haemme yritykseemme sähkökeskuskoteloiden kokoonpanijaa, päivittäisiin työtehtäviin kuuluu sähkökeskusosien kokoonpanoa ja kasaamista, laaduntarkkailua sekä tuotteiden pakkaamista. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön, vaan tärkeämpää on, että omaat työhön tarttuvan ja omatoimisen asenteen. Työ on kokoaikatyötä.

Särmääjä: Haemme ammattitaitoista särmääjää vakituiseen (tai pitkäkestoiseen työsuhteeseen Outokumpuun). Työtehtäviin kuuluu erilaisten ohutlevytuotteiden särmäys nykyaikaisilla Amada- CNC särmäyskoneilla sekä muut ohutlevytuotannon työtehtävät. Työssäsi korostuvat hyvä piirustusten lukutaito, ohjelmointi sekä tarkka ja huolellinen ote työhön. Työ on kokoaikatyötä.

Lävistäjä: Työtehtäviin kuuluu ohutlevytuotteiden lävistys nykyaikaisilla lävistyskoneilla. Käytössämme on nykyaikaiset Prima Power ja Amada merkkiset lävistyskoneet. Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työsuhteen ja monipuolisen työn. Työ on kokoaikatyötä.

Varastotyöntekijä: Etsimme varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu tuotteiden keräily trukilla, pakkaus ja lähetysten valmistelu. Työsi apuna käytät pinontavaunua. Aikaisempi työkokemus varastoalan tehtävistä ei ole välttämätön, vaan tärkeämpää on, että omaat työhön tarttuvan ja omatoimisen asenteen. Työ on kokoaikatyötä.

Pintakäsittelijä / Maalari: Haemme ammattitaitoista jauhemaalaria vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu ohutlevytuotteiden maalaus, jauhemaalausprosessin hallinta alusta loppuun sekä maalaukseen liittyvät aputehtävät. Käytössämme on kaksi nykyaikaista jauhemaalauslinjaa. Eduksesi luetaan jauhemaalausprosessin kokonaisvaltainen hallinta sekä aikaisempi työkokemus jauhemaalauksesta. Työ on kokoaikatyötä.

Odotamme sinulta:

  • 18-vuoden ikää
  • Valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa
  • Alan koulutus tai aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Voit testata soveltuvuutesi tehtäviin vastaamalla muutamaan helppoon ja nopeaan monivalintakysymykseen. Valitse alla olevista linkeistä työtehtävä josta olet kiinnostunut, vastaa kysymyksiin ja hae paikkaa!

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen mikäli meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää.