Markkinoiden monipuolisimman järjestelmän rakenneosista voidaan rakentaa lukemattomia eri kokoonpanoja pienimmistä pistorasiakoteloista aina L- ja U-muotoisiin teollisuuden sähkökeskuksiin.

Lataa tuotekortti »

IP20–IP55 kotelot ja kennokeskukset

F-sarjasta on saatavilla kaksi rinnakkaista sisarmallistoa: F ja F NBS, jotka poikkeavat toisistaan lähinnä pohjarakenteeltaan. F NBS -järjestelmässä sivulevyt voidaan lisätä järjestelmään viimeisenä kalustamisen ja kaapeloinnin jälkeen.

Kotelorakenne voidaan rakentaa yksikenttäiseksi tai useampia moduuleita ja tiloja käsittäväksi kokonaisuudeksi. Tilan ja tarpeen mukaan kennokeskuksesta saadaan myös L- tai jopa U-muotoinen.

Kokoojakiskosto rakennetaan keskuksen takaosaan. Alumiiniset tai kupariset virtakiskot voidaan asentaa mille korkeudelle hyvänsä.

Suuressa osassa runko-osia on valmiit reiät rakenteen suojamaadoittamista varten. Ovet maadoittuvat runkoon saranoiden ja kiinnitysruuvien välityksellä.

Kosketussuojainen rakenne saadaan haluttaessa kaksitasoiseksi muovisten tai metallisten välikansien sekä kahden erilaisen oviratkaisun avulla.

Ota yhteyttä

Kotimaan myynti

Pasi Pursiainen
myyntipäällikkö, kotimaa
puh. +358 (0)40 026 7263

Kaikki yhteystiedot »

Virtuaalitapaaminen Finelcompin asiantuntijan kanssa

  1. Täytä ja lähetä yhteydenottolomake
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme ajankohdan
  3. Linkki tapaamiseen saapuu sähköpostiisi
  4. Liity tapaamiseen

Yhteystiedot