Customer service specialist

Haemme työnjohtajaa vastaamaan tehtaamme tuotannon päivittäisjohtamisesta | Finelcomp Oy

Vahvassa kasvussa oleva Finelcomp kehittää ja valmistaa sähkökeskusteknologiaa vaativien asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Olemme Suomen johtava toimija alallamme, ja kansainvälinen liiketoimintamme laajenee jatkuvasti eritoten Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Haemme nyt Customer Service Specialistia vakituiseen työsuhteeseen Outokummun tehtaallemme. Toimit osana Finelcompin myyntiorganisaatiota ja vastuualeesi koostuu Finelcompin vientiasiakkuuksista. Tehtäviisi kuuluu tilausten, laskutuksen ja logistiikan hoitaminen ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, myynnin, tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa. Hoidat itsenäisesti omia asiakasalueitasi, toimit asiakkaan ja tuotannon rajapinnassa sekä myynnin tukena ja vastaat asiakastyytyväisyydestä omalla tehtäväalueellasi. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväalueen kansainvälisen kaupan parissa osana ammattitaitoista ja kasvavaa myyntitiimiämme.

Odotamme sinulta

  • Hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Tietoteknisten ohjelmistojen hyvää hallinta (MS Office, ERP)
  • Vahvoja tiimi- ja vuorovaikutustaitoja
  • Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvaa työskentelytyyliä
  • Kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi
  • Kokemus markkinoinnista ja viestinnästä katsotaan eduksi

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.11.2022 osoitteeseen jukka.aimasmaki@finelcomp.fi

Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa!

 

Outokummussa toimiva Finelcomp Oy on Suomen johtava sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointiratkaisujen valmistaja. Sähkökeskusmekaniikan lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta. Yhtiö toimii osana yksityisomisteista ruotsalaista KAMIC Groupia. Konserniin kuuluu noin 40 teknisen kaupan ja valmistuksen alalla toimivaa yritystä ja sen palveluksessa on noin 1 500 työntekijää 14 maassa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.